Левски избра новия си макретинг директор


Левски избра новия си макретинг директор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1326 0

След като по настояване на Иво Ивков, клубът се раздели с Елица Иванова - маркетинг директор на Левски, "Тема Спорт" обяви и кой ще бъде новият човек на тази длъжност. Става дума за управителя на клубния магазин и тикетмениджър на "сините" - Пламен Петров. 

Наскоро един от представителите на генералния спонсор обяви, че се надява меркетингът да се подобрява непрекъснато, тъй като това е едно от звената, от които влизат свежи средства за погасяването на дълговете на клуба. Има идеи за разширяване на магазина в сектор "А" на "Георги Аспарухов, както и за отваряне на поне още един такъв в София, а скоро и по другите градове.

Ръководството се е спряло именно на Пламен Петров, в когото виждат инициатива и желание за развитие, тъй като в момента магазинът върви с добри темпове, твърди изданието. В момента се очакват новите екипи на тима, като се съобщава, че бройката ще е голяма, с разнообразни размери. Припомняме, че от кампанията "Левски е вечен", "сините" успяха да продадат близо 5000 тениски.

Вижте още: Левски е изпратил оферта за бивш национал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички