"Разбира се, много съжалявам, че се случи така, но..." - футболистът на Левски Здравко Димитров се разкая


"Разбира се, много съжалявам, че се случи така, но..." - футболистът на Левски Здравко Димитров се разкая
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1812 0

Един от двамата грешници в Левски - Здравко Димитров, говори преди "Мач Телеграф" и изрази съжаление за случилото се, но призна, че не може да върне времето назад!

Димитров, както и Димитър Костадинов, бяха извадени от първия състав на "сините" от Станимир Стоилов, като причината е много добре позната на всички, които се интересуват от български футбол.

Бързоногото крило заяви, че бъдещето му все още не е ясно, но ще стане в скоро време: "Добре съм, но не знам какво ще се случва занапред. Ще се разбере в скоро време. В момента се подготвям самостоятелно".

"Това, което се случи между ден и Левски не желая да го коментирам. Разбира се, много съжалявам, че се случи така, но не мога да върна времето назад", констатира Димитров и допълни:

"Това с лихварите, което се изписа в медиите, въобще не е така. Не ходя на "Георги Аспарухов" в момента. Имам договор със "сините" до 2024 година. Живот и здраве се надявам скоро пак да играя в някой клуб. Дай Боже в един момент да ми се получи и в Левски. Наистина се покайвам за това, което се случи между мен и клуба".

*Още новини, свързани с Левски, можете да четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички