И за Левски: Любо Пенев остава безпощаден - държи твърдо на урок, който дава


И за Левски: Любо Пенев остава безпощаден - държи твърдо на урок, който дава
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

7957 0

Любослав Пенев е един от най-качествените треньори през този век у нас. Сред основите на работата му във всеки клуб, в който е бил, се корени дисциплината. И той го показва за пореден път - сега начело на Хебър Пазарджик.

Пред тима предстои дуел срещу Левски от Първа лига, след като двата тима се срещнаха един срещу друг и на осминафиналите за Купата на България, където "сините" отпаднаха. Въпреки тежкия съперник - Пенев ще продължи да дава урок на една от звездите на тима.

Става въпрос за Атанас Кабов, който опитваше да избяга именно в Левски без пари през зимния трансферен прозорец, възползвайки се от финансовата ситуация в клуба от Пазаржик. Все пак пари бяха намерени и той остана. Кабов е извън групата при последните два ангажимента на Хебър и това няма да се промени за Левски, пише "Мач Телеграф".

Любо Пенев оставя Атанас Кабов аут и за Левски

Още: ЦСКА разговаря секретно с Любослав Пенев, Ел Голеадор води голова машина със себе си?

Атанас Кабов ще "учи" още от "урока" на Любо Пенев

Изданието допълва, че той тренира с дубъла на Хебър вече от три седмици. Самият Кабов бе взет при "гробарите" след трансфер от Септември след настояване на Пенев. Именно под наставленията на новия си треньор той привлече погледите към себе си.

Неведнъж след подновяването на сезона наставникът на Хебър показа, че тази тема не му е приятна и се изказваше критично към всички, които искаха да избягат от клуба, като подчерта, че не иска да държи никого в клуба. Само преди дни Любо Пенев се издразни на въпрос, а след това отговори интересно за Левски.

Любослав Пенев не спести нищо на напусналите Хебър след сладкия успех над Локомотив Пловдив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички