Любо Пенев се издразни на въпрос, а след това отговори интересно за Левски


Любо Пенев се издразни на въпрос, а след това отговори интересно за Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

23297 0

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев говори след историческия успех, до който изведе клуба. "Гробарите" ще играят на полуфинал за Купата на България за първи път в историята си, след като победиха драматично с 2:1 Пирин Благоевград с гол в последните секунди от мача.

Любослав Пенев напомни "златно" правило във футбола

Пенев напомни "златно" правило във футбола и заяви, че не разделя мача на различни части, а една среща се играе от първата секунда до последния съдийски сигнал. Това дойде в отговор на запитване за късните попадения, които тимът му реализира, като допълни, че се надява това да не е последният такъв.

"ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА ГРИША ГАНЧЕВ ЗА ОБЕЩАНИЕТО МУ КЪМ ЦСКА"

"Не бих казал, че изиграхме съвсем различни полувремена. Започнахме мача леко притеснени, което е нормално. Въпреки това създадохме две-три ситуации, все пак не толкова чисти. В края на полувремето вкарахме гол, който ни даде преднина. Второто полувреме продължихме по същия начин - да търсим победата и да сме близо до противниковата врата.

Това тренираме - да сме концентрирани до края. Поздравявам момчетата - постоянно напредват. Поздравявам и феновете ни. Мачът се играе от първата секуда до последния съдийски сигнал. Не разделям мача на полувремена - от първата секунда до края. Това не е първият, надявам се не е и последният мач, в който вкарваме в края. Това показва характер" - започна той пред "Диема спорт".

Хебър Пазарджик пише история - на 1/2-финал за Купата на България е

Освен това отговори, че не мисли за мача с Левски, защото има достатъчно време до мача, въпреки че срещата е след по-малко от седмица (04.03). Той отказа да коментира напусналите футболисти, като категорично заяви, че не иска да бъде по-краен с думите.

Още: Любослав Пенев не спести нищо на напусналите Хебър след сладкия успех над Локомотив Пловдив

Това му е работата (бел. ред. на Шейх Диаманка) - това е работата на нападателите. Не искам да коментирам футболистите, които си тръгнаха, защото трябва да използвам по-крайни думи. Фокусиран съм върху играчите тук.

Не мислим мача за Левски, има време дотогава. Доволни сме, щастливи сме, продължаваме напред. Този отбор пише нова история за ФК Хебър. Наслаждаваме се. Мисля, че и за града означава много. Дано с тази поредна победа - хората, които са отстрани и имат претенции да помагат, да го направят на дела, не само на думи.

Вижте повече за това как Хебър преодоля два отменени гола и "гробарите" се класираха за исторически мач за Купата на България (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички