"Имаше игра с ръка при гола за Левски, не за първи път се случва": От Хебър недоволни - вижте ситуацията (ВИДЕО)


"Имаше игра с ръка при гола за Левски, не за първи път се случва": От Хебър недоволни - вижте ситуацията (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

11419 0

Атакуващият футболист на Хебър Пазарджик Георги Николов бе избран за най-добър играч на седмия кръг от българскта Първа лига. В него той вкара хеттрик срещу Локомотив Пловдив, но тимът му загуби с 3:4. Николов коментира и мача с Левски.

Младият състезател призна, че това не е бил първият хеттрик в кариерата му. "Не ми е първият хеттрик, в юношеските гарнитури дори повече голове съм вкарвал в един мач. Посвещавам головете винаги на моето семейство, те винаги ми дават опора. За мен е важно да съм на терена, като централен нападател ми е най-удобно. Треньорът преценява - където ме сложат, там ще играя" - започна той.

Колкото до срещата с Левски, която бе загубена с минималното 0:1 след гол в последните секунди, Николов и неговите съотборници вярват, че ВАР е трябвало да отмени попадението за "сините", тъй като е имало игра с ръка точно преди гола (вижте ситуацията по-долу в материала).

"Според мен вчера можеше да се прегледа ситуацията, защото според нас имаше игра с ръка при гола на Левски. Не за първи път се случва това нещо да не преглеждат ситуации при гол на противника. Продължаваме напред и това е. Няма горчивина и такива работи.

Не мога да отговарям конкретно на въпросите за ВАР. Мисля, че трябва да е равностойно спрямо всички клубове. Каквото е за един, такова да е и за другите. Мисля, че в някои ситуации трябва да бъде по-справедливо спрямо нас" - сподели Николов.

За финал коментира бъдещето пред него и работата с Любослав Пенев: "Прекалено млад съм, в момента съм концентриран върху престоя си в Хебър. Тренирам всеки ден, искам да се развивам колкото се може, повече. Щастлив съм, че работя под ръководството на Любослав Пенев. Изключителен професионалист е - с над 400 мача и над 200 гола".

Вижте повече за това как Хебър бе неутрализирал Левски, но Роналдо каза последната си дума за "синя" победа (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички