Само една пречка има за трансфер на Илиян Стефанов, "сините" взимат 300 хиляди евро


Само една пречка има за трансфер на Илиян Стефанов, "сините" взимат 300 хиляди евро
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

10361 0

Футболистът на Левски Илиян Стефанов е пред трансфер в Макаби Нетаня, но една причина все още стопира сделката. А именно, че ираелският клуб има проблем с квотите за чуждестранни играчи.

Едно нещо спира сделката

Според правилника на местната федерация отборите могат да картотекират до шестима легионери. Точно толкова в момента има Макаби, пише "Тема спорт". Един от тях е бившият централен защитник на ЦСКА Пламен Гълъбов. Все още обаче има възможност трансферът да бъде осъществен. Това ще се случи, ако клубът от Нетаня успее да продаде сръбският нападател Игор Златанович, като има индикации това да се случи.

Според информацията при сделка с Макаби за Стефанов, то Левски ще получи 300 хиляди евро. От началото на годината офанзивният играч е резерва за "сините", като такъв е и статутът му и при Николай Костов. Стефанов е използван на няколко позиции на "Герена", но за нито една от тях не е избор номер 1.  Той загуби мястото си и в националния отбор. Това също е причина той да търси продължение на кариерата си на друго място. След двубоя с Хебър Патрик-Габриел Галчев заяви, че Левски ще се бори и за титла, и за купа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички