"На два фронта сме - и за титла, и за Купата" - Галчев увери, че Левски ще се бори до последно


"На два фронта сме - и за титла, и за Купата" - Галчев увери, че Левски ще се бори до последно
Снимка: БГНЕС

2837 0

Крайният защитник на Левски Патрик-Габриел Галчев сподели, че е трябвало неговият отбор да реализира положенията си срещу Хебър още през първото полувреме, но умората си е казала думата. "Сините" победиха отбора на Любослав Пенев с гол в последната минута, дело на Роналдо.

Левски се бори на два фронта - и за титла, и за Купата

"Една от главните причини беше умората, но не трябва да се фокусираме върху нея. Трябваше първото полувреме да си вкараме положенията. Така се разви мачът, че в 90 и плюс минута вкарваме гол. Това е добре, но трябва да започнем по-рано да си реализираме положенията, за да не се закучва мачът", сподели играчът, който започна като титуляр двубоя.

"Със сигурност нямаше подценяване в нашия отбор. Умората и пропуските рефлектираха върху нас. Хебър е много сериозен отбор и го показва с всеки изминал мач. Реално е да преследва титла, борим се освен за нея и за Купата на България. И на двата фронта сме, борим се до последно. Дай Боже, да ни даде титлата така, както ни дава голове в последните минути и да зарадваме феновете", категоричен бе бранителят. Наставникът на Левски Николай Костов също определи, че тези последни минути може да се окажат златни за отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички