"Имам опит във Висшата лига, но това е шанс за мен, много съм нахъсан за мача с Левски" (ВИДЕО)


"Имам опит във Висшата лига, но това е шанс за мен, много съм нахъсан за мача с Левски" (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

5744 0

Бранителят на Айнтрахт Франкфурт Робин Кох бе до своя старши треньор Дино Топмьолер по време на пресконференцията преди мача с Левски. В първата среща от плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите "орлите" гостуват на Националния стадион "Васил Левски".

Кох отбеляза своя опит в английската Висша лига, като допълни, че пред него сега се отваря възможност да се докаже на европейската сцена. Самият защитник отчита, че това е първи мач в Европа за него и че е много нахъсан да играе в срещата.

"Радостта е огромна. Имам опит във Висшата лига на Англия, но това е огромна възможност за мен да се докажа на европейската сцена. Това е първи мач за мен в Европа. Видях как са мачовете в чужбина. Много съм нахъсан да играя в този мач. Вярвам, че успехите от Англия ще ги пренеса и в Германия" - сподели той.

Освен това Робин Кох коментира и българския отбор. Той призна, че Айнтрахт Франкфурт е разучил "абсолютно всичко, което е типично за тяхната игра". Определи Левски като силен отбор с много добро темпо.

"Направихме видео анализ и се подготвяхме за тази среща и разучихме абсолютно всичко, което е типично за тяхната игра. Това е силен отбор с много добро темпо. Спирането на тяхната игра е важно за нас. За нас е важно да анализираме тактиката на противника.

Добър е в това да сменя бързината на тичането си и рязката смяна на посоката. (бел. ред. за Роналдо) Всичко това трябва да го имаме предвид" - завърши Робин Кох. Треньорът на Айнтрахт Франкфурт пък призна, че радостта в отбора е огромна и са щастливи, че ще се изправят срещу Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички