"Радостта е огромна, имаме възможност да играем срещу Левски": Треньорът на Айнтрахт говори преди мача от Лигата на конференциите


"Радостта е огромна, имаме възможност да играем срещу Левски": Треньорът на Айнтрахт говори преди мача от Лигата на конференциите
Снимка: GettyImages

4129 0

Старши треньорът на Айнтрахт Франкфурт Дино Топмьолер говори на  пресконференция в Германия преди мача срещу Левски от Лигата на конференциите. Както е известно, залогът е попадане в груповата фаза на надпреварата.

Топмьолер призна, че радостта в отбора е огромна преди сблъсъците срещу българския отбор. Освен това той подчерта присъствието на "двама много добри бразилци" в Левски, от които Айнтрахт Франкфурт "трябва да има респект".

"Какво е положението преди мача? Радостта е огромна. Радвам се, че се класирахме за този мач и че имаме възможност да играем с Левски", започна Дино Топмьолер. "Подготовката за мача? За съжаление нямахме толкова много време, липсват ни все пак някоя и друга тренировка, нямахме много време наистина, но искам да запазим ритъма през три дни, както е във Висшата лига на Англия. В Левски има двама много добри бразилци, от които трябва да имаме респект.

Ще се опитаме да установим тактика с 4-3-3, знаех, че няма да бъде лесен мач. Знаем, че българите отложиха два мача, това подсказва, че те искат много да спечелят. Знаем, че билетите са продадени и че стадионът ще е пълен. Това показва, че ще е много труден мач за нас" - започна наставникът.

Той коментира и някои от своите футболисти, като даде категоричен отговор дали голямата звезда на отбора Рандал Коло Муани ще вземе участие срещу Левски. Както е известно, нападателят е пред трансфер във френския гранд ПСЖ.

"Говорихме с някои играчи, всички в атака имат добра техника и са много добри футболисти. В неделя, когато играхме срещу Дармщат, беше много горещо, уморихме, ще вземем всички тези фактори в предвид и ще решим относно състава. Как ще влезем в играта? Искаме да постигнем максимални резултати, трябва да преценим по какъв начин да подходим към мача.

Потвърдено: Коло Муани ще играе срещу Левски

Продадени са всички места, стадионът ще е пълен, искаме да дадем най-доброто от себе си. Кристиян Якич? Той даде много за победата в неделя, радваме се, че ще бъде с нас. Надявам се, че и Робин Кох ще ни подкрепи по същия начин. Рандал Коло Муани? Тук е, направи добра тренировка тази сутрин, ще бъде с нас утре" - завърши Топмьолер. Вижте и какъв нов тежък удар сполетя Айнтрахт Франкфурт преди мачовете с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички