Има ли Левски шанс за титлата? Николай Костов призна за грешка, с която е увеличил напрежението


Има ли Левски шанс за титлата? Николай Костов призна за грешка, с която е увеличил напрежението
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3022 0

Наставникът на Левски Николай Костов даде своето обяснение защо отборът не успя да победи Арда. Двата тима завършиха 0:0 в отложен двубой от Първа лига.

"Няма как да коментирам защо не успяхме да вкараме. Създадохме две ситуации, които вратарят на Арда успя да отрази. Мога да кажа, че през второто полувреме бяхме по-активни. След появата на Галчев отдясно станахме по-активни. За съжаление не победихме".

"Длъжни сме да се адаптираме срещу всеки съперник. Имаше много опасни играчи в линията на атака, но се справихме добре. Не дадохме шанс пред нашата врата. Не трябва много да говорим сега, а да мислим как да подсилим отбора, когато отсъстват играчите ни в атака. Максимално мобилизирани излизаме за мачовете. Предният мач, който загубихме нелепо влияе на младите ни играчи. Няма да допуснем да повлияе Ще преодолеем тази криза, няма да дам да има вялост при нас", допълни той.

С какво Костов е внесъл напрежение?

Той бе категоричен, че липсва реализация и направи признание за младите играчи. "Може би е грешка от моя страна, защото гледах мачове от миналия сезон и потенциала. В началото си помислих, че имаме добър потенциал от млади футболисти и реших, че имаме потенциал да се борим за титлата. Обявих го пред играчите и това, може би, създаде напрежение.

Имаме много добри футболисти, ще се борим. Разбра ли сме се занапред да гледаме от мач на мач. Имаме много добри играчи, нямам никакви претенции към тях. Имаме добре взаимодействие и получаваме любов от феновете. Надявам се да се усилим и да вдигнем Левски на крака. Вярваме, че имаме добър отбор. Не се страхуваме от нито един отбор в шампионата. Вярвам, че ще се представим добре в следващия мач", завърши треньорът на Левски. Александър Тунчев пък обясни, че двубоят е бил повече битка и надлъгване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички