Героят за Арда: Нека не изнагляваме, точка срещу Левски е добре


Героят за Арда: Нека не изнагляваме, точка срещу Левски е добре
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

932 0

Вратарят на Арда - Анатоли Господинов, бе избран за играч на мача срещу Левски при равенството 0:0 в Кърджали. Веднага след мача той сподели своите виждания за изиграната среща и отбеляза, че неговият тим вече се представя по-добре срещу грандовете в Първа лига

Думите на Господинов

"Относно мача, смятам, че се справихме добре в защита. В атака нямахме нищо. Закономерно 0:0, даже те имаха чисти ситуации, които спасих. Трябва да се радваме на равенството", сподели Господинов.

"През първото полувреме двата отбора се надхитряхме. Втората част играта се отвори. Имахме няколко ситуации, които не успяхме да развием на контра, не стигнаха няколко паса".

"Може би от наша страна имаше припряност, направихме добри мачове с ЦСКА и Лудогорец и трябваше да се опитаме да спечелим, но нека не изнагляваме, точка срещу Левски е добре".

"Гледам да влизам спокойно и да помагам на отбора - без значение кой е съперникът. Казах го и предният път, има израстване. Надиграваме се с топ отборите. Играем като равен с равен. Въпрос на време е да спечелим голям мач".

"Предстои ни тежко гостуване във Варна на Черно море, надявам се да не загубим", добави още стражът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички