С какво Левски затрудни повече Арда от ЦСКА и Лудогорец? Тунчев отговори


С какво Левски затрудни повече Арда от ЦСКА и Лудогорец? Тунчев отговори
Снимка: Ivan S. Ivanov

1698 0

Наставникът на Арда Александър Тунчев обясни защо отборът му е имал по-малко ситуации за гол срещу Левски, отколкото срещу ЦСКА и Лудогорец. Според него отборът е бил малко по-предпазлив, отколкото е трябвало.

Причината за нулевото равенство

"Може би днешният мач беше повече на битка и надлъгване. На нас не успяваха да ни получат нещата в предни позиции и да стигнем до чисти голови ситуации. Бяхме по-предпазливи, въпреки че казах, че излизаме срещу един от грандовете и трябва да играем освободено. Но не се получи", заяви Тунчев относно разликата с мачовете с ЦСКА и Лудогорец. 

"Ако си спомняте, когато Левски ни победи с 0:3 тук, тогава имаше прегряване, но сега не. Бяхме по-предпазливи. Надявам се, че няма, Играхме срещу трите водещи отбора. Не би трябвало да се отрази, че не вкарахме. Няма как да не ме радва. Особено тези статични положения,  намалихме грешките и ме радва.

Играта в предни позиции. Трябва да сме по-концентрирани. Извеждащия пас да е по-добър. Наблягаме на възстановяването и не остава особено време за това, но ще започнем", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички