"Има горчилка, Левски бе от грешките": Българин съжали за престоя при "сините"


"Има горчилка, Левски бе от грешките": Българин съжали за престоя при "сините"
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

15553 0

Радослав Димитров даде любопитно интервю, в което се върна към времето, в което бе част от българския Левски. Той е в Румъния от дълги години, като вече е сред новите попълнения на Университатя Клуж.

Димитров не говори в особено положителен тон за престоя си при "сините", като сподели, че е остана горчилка и това е най-вече заради един човек. Футболистът не го назовава по име, но по всяка вероятност става въпрос за Георги Иванов - Гонзо.

"Бях много за кратко на "Герена". Не знам защо така се случи. Преди да отида си спомням, че много ме искаха, но после нещо стана и един човек без да му споменавам името си промени мнението. Всички знаят за кого говоря. Промениха се нещата и не знам защо. Не ми е давано обяснение. Това тръгване от Левски остави една горчилка в мен.

Тогава бях и в националния отбор и мисля, че това ми е една от грешките през кариерата. Никой не ми даде обяснение, защо си тръгнах от там. Точно тогава останах за дълго време без отбор, защото ме освободиха в края на трансферния прозорец" - сподели Димитров пред "Мач Телеграф".

Вижте какво сподели Радослав Димитров пред SportLive.bg за сблъсъка ЦСКА - Сепси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички