Илиян Стефанов разкри - имало ли е скандали между Левски и Берое и какво очаква от битката с ЦСКА


Илиян Стефанов разкри - имало ли е скандали между Левски и Берое и какво очаква от битката с ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3360 0

Последното ново попълнение в редиците на Левски - Илиян Стефанов, даде интервю пред "Блиц" часове след дебюта си за "сините" в мача срещу Септември София, в което разкри подробности за това как в крайна сметка е станал трансферът му на "Герена" от Берое и дали е имало скандали:

"Скандали не мисля, че е имало. Дори до една страна нещата станаха дипломатично, защото постоянно са се водили разговори. Знаете, че в Берое се случиха някои неща, с ръководството, със собствеността. Постоянно са водени разговори. Тук е важно да подчертая, че не е имало липса на диалог. Дори беше в повече".

"Обясних на клуба, че имам личен проблем, който е свързан с огромна за мен важност в София. Не искам да казвам, личен проблем е. Разговарях с ръководството, с треньора, трябваше да се случи просто. Скандали не е имало. Тренирах с отбора, изпълнявах всичко на 100 процента. Продължавах да съм първи в съблекалнята, тренирах допълнително", каза Стефанов и отговори на въпроси дали някой му е пречил да играе за Левски и дали Петър Хубчев е настоявал да остане в Стара Загора:

"Имаше доста неприятен момент, в който вече се бяхме разбрали за конкретно нещо, но се случи така, че не е истина. Бях подведен, беше супер деликатна ситуация. Все пак времето притискаше - краят на трансферния прозорец".

"Да, искаше ме. Немалко пъти показа намеренията си и това, което иска да направи с мен и бъдещото лице на Берое. Той е добър професионалист".

Ето и как Стефанов описа дебюта си за мъжкия отбор на "сините": "Усещането е фантастично. Аз съм играл в клуба от 6-годишен до 16 г. Но единствената частица от пъзела беше това, че нямах мач за първия отбор, тъй като доста малък потеглих в чужбина - на 16 г. Вчера усетих уникално чувство, еуфория. Феновете ме приветстваха. Стъпването на терена, дори с първата крачка на терена ме приветстваха. Това ще остане вечен спомен".

А на въпрос какво очаква от предстоящата битка с ЦСКА (6 март, неделя, 14:00 ч.), Илиян Стефанов каза следното:

"Това дори с думи не трябва да се казва. Огромно чувство, енергия, която кипи от двете страни - от левскарската и от другата. Като бях малък ходих по мачовете, и на стадион "Българска армия" включително. Този мач е нещо уникално. Очакванията ми са да се получи супер атрактивен двубой и ние да победим".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Каква изненада готви треньорът на Ботев Азрудин Валентич на Локомотив в битката за Пловдив (5 март, събота, 17:30 ч.)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички