ЦСКА "бие шута" на нападател, друг български гранд се "облизва"?


ЦСКА "бие шута" на нападател, друг български гранд се "облизва"?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3268 0

Ръководството на ЦСКА най-вероятно ще се раздели с един от своите нападатели през лятото, тъй като той не попада в сметките на наставника Стойчо Младенов, твърди "Тема Спорт".

Става въпрос за 23-годишния Калоян Кръстев, който през настоящия сезон 2021/22 има изключително малко игрови минути, въпреки че излезе като титуляр срещу Рома на "Олимпико" на 16 септември миналата година.

Според изданието, този ход на "Армията" ще бъде провокиран от възстановяването на Бисмарк Чарлс, който е първи избор на "червения" старши треньор!

Калоян Кръстев все още няма гол с екипа на ЦСКА, а през 2022 година е участвал в само един официален мач - победата с 4:0 над Ботев Враца на 25 февруари. Тогава младокът записа едва 19 минути на терена... На този етап се смята, че интерес към него има от пловдивския гранд Ботев и двата клуба ще преговарят активно в следващите месеци!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво сподели Стойчо Младенов след като "армейците" отстраниха Локомотив Пловдив за Купата на България и какво каза за предстоящия сблъсък с Левски (6 март)!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички