Част от играчите на Левски са прибрали по една заплата


Част от играчите на Левски са прибрали по една заплата
Снимка: Lap.bg

1131 0

Контрактите на трима играчи изтекоха официално, но те продължават да тренират с клуба. На 30 юни договорите на Борислав Цонев, Радослав Цонев и Андриан Краев изтекоха, а още от началото на юни, без да е официално обвързан с клуба, се готви и Мартин Райнов.

От Левски изплатиха по една заплата от дължимите на четиримата, съобщава "24 часа".

Остава им да получат възнагражденията си за март, април, май и изтеклия вече юни. Към момента няма индикации другите играчи да са взимали възнаграждения.

Сред футболистите, които все още имат действащи договори с Левски са Симеон Славчев, Здравко Димитров, Марин Петков, Мартин Петков, Ивайло Найденов, Георги Александров, Патрик-Габриел Галчев, Илия Димитров, Билал Бари.

Все още не е ясно дали бъдещето на Стивън Петков ще е свързано с клуба. Неговият договор за отдаване под наем от Фейрензе в Левски също изтече и не е ясно какво ще решат и португалският клуб, и самият играч. А защо Левски е "на ръба на пропастта", четете в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички