Добри новини за Левски в навечерието на Великден!


Добри новини за Левски в навечерието на Великден!
Снимка: Официален сайт на Левски

3803 0

След като вече стана ясно, че Левски е напът да реши финансовите си проблеми, днес добрите новини за феновете на "сините" продължават! Славиша Стоянович излиза от карантината, в която се намираше в продължение на две седмици и в днешния ден трябва да мине на контролен преглед в болница.

"Тема спорт" пише, че лекарите, които са се грижели за него ще преценят как да продължи възстановяването му и кога ще може да се завърне на работа. В негово отсъствие помощник треньорът Живко Миланов застана начело на Левски, а бившият капитан на тима Веселин Минев му помагаше.

В същото време, Миланов повика още един юноша на клуба за тренировки с първия тим! Това е 19-годишният Богдан Костов, който може да играе на всички позиции на десния фланг и ще бъде добра алтернатива на Ивайло Найденов и Драган Михайлович.

Лека-полека лазаретът на "сините" се изпразва, тъй като Матео Стаматов и Начо Монсалве вече са готови за игра, а близнаците Цоневи вече са почти готови за игра! Симеон Славчев също е пред завръщане в редиците. Ето какво написа в една от социалните мрежи Радослав Цонев!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички