Илиана Раева: Наско взе решението за Левски, когато акциите бяха разнасяни


Илиана Раева: Наско взе решението за Левски, когато акциите бяха разнасяни

1176 0

Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, говори за ангажимента на своя съпруг към Левски. Както е известно, легендата на "сините" стана мажоритарен собственик на клуба, след като получи мажоритарния пакет акции от Васил Божков и Георги Попов.

"Тези акции и цялото това положение, в което Наско се намира в момента, е само отговорност. Дълг към любимия отбор. По никакъв начин не се измерва в пари. Това е негова житейска кауза и той така я усеща. Това може би е най-сериозната му кауза до този момент. Всичко стана много бързо, непланирано", заяви Раева пред bTV.

"Събитията се случваха едно след друго, когато той наистина взе бързо решение. Мен ме познават като смела жена, която обича предизвикателства, но аз се притесних. Като спортен човек съм наясно какво представлява Левски и какво е положението му в този момент", заяви дамата, която е президент на Българската федерация по художствена гимнастика.

"Наско е почти на 60, не е онова 45-годишно момче. Аз лично се притесних и за неговото здраве. Напълно наясно съм какво му предстои. Безсънни нощи, емоции, нерви. Ако ме попита искаш или не, ще му кажа, че трябва да го направи. В живота на човек има един или два такива момента. Той не е взел решението, защото аз съм го посъветвала. Моментът, в който взе това решение, беше когато акциите бяха разнасяни", допълни Раева.

"Не мисля, че намирането на пари ще е много трудно. Левски не е федерацията по гимнастика или която и да било федерация, той е институция. Религия. Аз съм израснала на "Герена" и винаги съм знаела, че този отбор няма аналог. Аз вярвам, че Наско ще успее. Ще му е много трудно, но как ще го направи нито е моя работа, нито аз мога да говоря по този въпрос. Той няма да позволи на хиляди хора, които обичат клуба да страдат", завърши тя. А какво, според Сираков, може да е смъртоносно за Левски вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички