Хубчев и Горанов се спречкали здраво след загубата от Локо (Пд)?


Хубчев и Горанов се спречкали здраво след загубата от Локо (Пд)?
Снимка: Официален сайт на Левски

1499 0

Сериозен скандал е избухнал в съблекалнята на Левски след мача с Локомотив (Пловдив) за Купата на България, твърди "Меридиан мач". Този полуфинален двубой до голяма степен коства поста на треньора на "сините" Петър Хубчев, тъй като бе загубен с 0:2. Тази загуба значително намали шансовете на столичани поне да се класират на финал в турнира.

Скандалът е бил между Хубчев и капитана на тима Иван Горанов. Играчът е бил ядосан още след загубата от Лудогорец по-рано в първенството, но е избухнал след мача с Локомотив. Повод за това станали думите на треньора, че някои играчи с лекота си вадят картони, твърди изданието.

В същия двубой Горанов получи жълт картон заради остра реакция, след като съдиите подминаха удар на Димитър Илиев в лицето му и отсъдиха фаул, когато той на свой ред бутна в гръб звездата на пловдивчани. Това бе пети картон за защитника, заради което той пропусна мача с Арда. Капитанът започнал да ругае Хубчев и го обвинил за страхливата тактика в мача, твърди изданието.

Треньорът отвърнал, че сваля доверието си в него и го разжалва като капитан. Според мълвата само намесата на останалите е предотвратила още по-голям резил. Горанов не бил единственият играч, който е загубил доверието си в треньора покрай двубоя с Локомотив. Останалите също имали доста упреци към треньора, които били свързани с подготовката за срещата. А кой бивш играч на "сините" обяви, че напускането на Хубчев е най-хубавото нещо след края на пандемията от коронавирус вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички