Играл в Левски руснак: Там ходеха без гащи в съблекалнята и играеха с гол торс по масите


Играл в Левски руснак: Там ходеха без гащи в съблекалнята и играеха с гол торс по масите
Снимка: Guliver/GettyImages

75389 0

Любопитни разкрития за престоя си в Левски са правили пред медиите в родината си двамата руски футболисти, играли в клуба по времето на Майкъл Чорни. Това са халфовете Константин Головской и Владислав Радимов. Те са били привлечени на "Герена" от Люпко Петрович.

Головски разказва интересна история от съблекалнята, а именно как звездите на Левски са се разхождали там... без бельо.

"Българите пристигаха 45 минути преди тренировка, събличаха се и всички заедно се разхождаха без гащи из съблекалнята. Ето защо: в България е прието мъжете да бръснат цялото си тяло, тоест краката и ръцете. И така, разхождайки се голи из съблекалнята, показваха, че са се епилирали", разкрива той, цитиран от sports.ru.

Той споделя още, че в Динамо (Москва) е получавал 5000 долара, докато на "Герена" е взимал 12000 плюс апартамент, където да живее. Головской споделя още от навиците на българите в родината си.

"Те пият по дискотеките и почти нищо не ядат. Когато се напият, всички свалят тениските си и танцуват по масите. Отначало не разбирах защо свалят тениските си, но след това прозрях. След ярки и големи победи целият отбор, заедно с треньорите, можеха да танцуват по масите голи до кръста", разказва халфът.

Тези български особености повече са допаднали на Радимов, който признава, че е изкарал в България само 4 месеца и е изиграл само 3 мача през шампионския сезон.

"Начинът ми на живот... Не излизах от нощните клубове, много пиех. В България прекарах 120 дни, почти всички бяха в лудост. Сутрин на тренировка, вечер на дискотека. Там започваш с няколко джина с тоник, момичета, бяха необвързан... Представете си как се явявах на тренировка. Честно казано исках да завърша кариерата си. Добре, че се намериха хора, които ме измъкнаха от блатото", споделя той пред "Спорт Експрес". А ето защо в Русия се сетиха за Майкъл Чорни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички