Наско Сираков възвелича Стефан Аладжов и завърши: Пожелавам ти да вървиш по пътя на Пената


Наско Сираков възвелича Стефан Аладжов и завърши: Пожелавам ти да вървиш по пътя на Пената
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

12862 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков присъства на представянето на книгата на Румен Пайташев, посветена на легендарния Стефан Аладжов. Тя е озаглавена "Рицарят на шпагата", като е изпълнена с интересни истории около рекордьора по мачове със "синята" фланелка.

Наско Сираков на представянето на книгата за Стефан Аладжов

Сираков заля със суперлативи "бат Стефчо", както "топло" го нарече в изказването си, като го определи за един "изключително скромен и възпитан футболист", както и за "един от най-големите спортсмени на футболния терен".

"Когато влязох за първи път в съблекалнята на мъжете, бат Стефчо беше един от от най-опитните играчи. Искам да кажа, че той е един изключително скромен възпитан футболист.

По-точно заглавие от това трудно може да се намери, защото той наистина беше рицарят на шпагата. Той е един от най-големите спортсмени на футболния терен" - сподели Сираков, цитиран от "Тема спорт".

За финал мажоритарният собственик на Левски се сети за Димитър Пенев. Легендата на ЦСКА вече има няколко книги, съдържащи интересни истории около кариерата му - именно това пожела и Сираков на Аладжов - да тръгне по неговия път, тъй като има много какво да предаде.

"Пената написа няколко книги, пожелавам ти да вървиш по неговия път, защото знам, че много може да кажеш и да научиш новото поколение" - завърши Сираков.

По време на представянето пък рекордьорът по мачове за Левски Стефан Аладжов посочи кое никога няма да забрави в "синята" история.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички