Джевад Ел Джамили с първи думи като футболист на Левски (ВИДЕО)


Джевад Ел Джамили с първи думи като футболист на Левски (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

5916 0

Новият футболист на Левски - Джевад Ел Джамили, даде първото си интервю за клубната телевизия на "сините", в което сподели как се чувства в България и как е взел решението да дойде в страната ни:

"Чувствам се много добре, отлично ме посрещнаха", бяха първите му думи. "Знам, че Левски е един от най-големите отбори в България, имат голяма история, много титли и аз дойдох тук, за да помогна, да работя здраво и да спечелим нови трофеи".

"След като се появи интерес към мен от страна на клуба, заедно с агента ми решихме да премина тук до края на годината и да бъда част от историята на този клуб", обясни Ел Джамили. В официалното съобщение на Левски се казваше, че той е подписал договор за 3 години!

Младокът разкри и че вече е говорил със Станимир Стоилов: "Да, вече разговаряхме, той ми сподели какви са неговите очаквания от мен, като цяло, какво изисква от отбора, впечатленията ми са отлични".

"Искам да се адаптирам тум, да играя в първенството, да спечеля повече трофеи с Левски", завърши четвъртото зимно попълнение на 26-кратните шампиони (след Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров).

*Четете последните новини около Левски в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички