Играч на Левски скочил на Божинов в съблекалнята след 1:3


Играч на Левски скочил на Божинов в съблекалнята след 1:3
Снимка: БГНЕС

3995 0

Някои играчи на Левски са приели толкова лошо загубата от Ботев (Враца) в предишния кръг, че са разиграли грозни сцени. "Меридиан мач" твърди, че защитникът Аймен Белаид е потърсил саморазправа със звездата на врачани Валери Божинов след последния съдийски сигнал.

Тунизиецът връхлетял, докато врачани се радвали на големия успех, и на секундата се устремил с обидни думи към голмайстора, разкрили съотборници на нападателя. Белаид си разменил реплики с Божинов на терена и това, съчетано със загубата, предизвикало агресията му. Треньорът на вратарите на Ботев Илиян Василев обаче предотвратил по-сериозен инцидент и изхвърлил Белаид от съблекалнята.

СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ ЗА ЛЕВСКИ СЛЕД ПОРАЖЕНИЕТО

Пропускът на Тиам за Левски в 65-ата минута пък накарал треньорът на "зелените" Сашо Ангелов да се обърне към скамейката и да отсече: "Щом и това не влезе, значи няма как да ни вкарат".

"Изглеждаше като човек, който вече е спечелил мача", споделил пред изданието човек от щаба на гостите. 14 минути по-късно Божинов вкара и второто си попадение.

В Левски очакват с нетърпение назначението на нов изпълнителен директор. Кой е Павел Колев и защо идването му на "Герена" е добър ход - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички