Хубчев се съгласил на по-дълъг срок за дълга на Левски към него, асистент отказал


Хубчев се съгласил на по-дълъг срок за дълга на Левски към него, асистент отказал
Снимка: Официален сайт на Левски

3300 0

Изпълнителният директор на "Palms Bet" Лъчезар Петров потвърди, че бившият треньор на Левски Петър Хубчев е получил 3 пълни вноски по дълга на клуба към него. Той разясни, че наставникът на Берое се е съгласил да удължи срока за изплащането на останалите вноски, както и единият от помощниците му.

"Имах една-единствена среща с Хубчев и 1 или 2 разговора по телефона. Изплатени са им 3 пълни вноски. Имах разговор с Георги Градев по молба на Хубчев и последното, което се разбрахме с него и Армен Амбарцумян беше срокът на изплащането на оставащите вноски да бъде удължен. Това беше предложение на Левски. Те се съгласиха, Левон Апкарян отказа", обяви Петров пред медиите.

По последна информация Левски дължеше около 400 000 лева на Хубчев и щаба му след уволнението им при идването на Наско Сираков в клуба. Неотдавна се появи информация, че от тях са изплатени 150 000. Шефът на "Palms Bet" обаче не говори с цифри днес.

Наскоро Хубчев коментира казуса с Левски и обяви, че ще покаже някои документи, когато му дойде времето. Това се случи след победата на Берое над Царско село в първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички