Петър Хубчев сподели опасенията си в Берое и се закани на Левски с документи


Петър Хубчев сподели опасенията си в Берое и се закани на Левски с документи
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3768 0

Старши треньорът на Берое Петър Хубчев застана пред камерата на "Diema", за да изкаже мнението си за победата на неговия отбор с 2:1 срещу Царско село в 20-ия кръг на Първа лига.

"Чисто футболно седяхме добре, първото полувреме беше по-добро и за двата отбора. През втората част с много желание достигнахме трите точки".

Относно бъдещето на клуба на фона на финансовата криза, наставникът заяви следното: "Аз вече няколко пъти казах, че желанието и мотивацията ще бъдат водещи. Всички в Стара Загора могат да се радват за момчетата, които са тук. Трябва да завършим първенството по подходящ начин. Гледаме да се концентрираме към нашите си задачи".

"Ние искаме да гледаме мач за мач, аз имам моите опасения относно сравненията с предишния ми престой тук. Част от професията е да не те харесват всички. Най-важно е клубът да просъществува", добави Хубчев и отговори на въпрос за сумата, която Левски му дължи:

"Както един политик от по-далечното минало беше казал – когато му дойде времето, ще бъда принуден да си кажа мнението и ще покажа някои документи. А както казваше един политик от по-близкото минало - нека всеки сам си преценя, но сега не му е времето", отсече бившият наставник на "сините", който бе уволнен през 2020 година.

*Следете Черно море - Лудогорец НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички