Най-сетне! Петър Хубчев посочи кога ще обясни за Левски


Най-сетне! Петър Хубчев посочи кога ще обясни за Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2584 0

Петър Хубчев е едно от най-дискутираните имена на български треньори в последно време. Основната причина за това е начинът, по който се раздели с футболния Левски, както и последвали непреклоними претенции от негова страна към "синия" клуб.

По темата се изписа много, а немалко от привържениците на Левски заклеймиха Хубчев и повече не искат и да чуват за него. А любимият им клуб има да се издължава финансово към специалиста. Наскоро отново се заговори за Хубчев, но по друг повод - че ще поеме Берое.

Самият той вече тренира футболистите на заралии, а днешната (27 януари - четвъртък) тренировка бе особено тежка - интензивни упражнения с топка, а впоследствие и 50-минутно бягане на сериозни обороти. Преди това обаче той коментира договора си с Берое.

Хубчев не пропусна и темата с Левски, макар и лаконично да отговори на въпрос за нея. "Не се обиждайте, но за момента няма какво да ви кажа. Нямам подписан договор с Берое. Знам за какво искате да говорим" - започна той пред "Спортал", а впоследствие допълни, че ще отговори на въпросите и за Берое, и за Левски, но когато официално подпише с клуба от Стара Загора.

А човекът, заемащ мястото, на което преди време бе Хубчев в Левски - Станимир Стоилов, остана впечатлен от трениращия със "сините" Филип Кръстев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички