Хубчев: Доволен съм от представянето на Левски, Наско Сираков ще промени Левски


Хубчев: Доволен съм от представянето на Левски, Наско Сираков ще промени Левски
Снимка: БГНЕС

2468 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев даде коментар след загубата на Левски от Лудогорец при рестарта на българското първенство. Треньорът заяви, че е "повече от доволен" от представянето на своите футболисти предвид ситуацията около клуба в последните месеци.

"Само този прекрасен гол с удар от дистанция раздели двата отбора. Мисля, че се представихме доста добре. Съвсем откровено ще ви кажа - аз съм повече от доволен от положението, в което се намирахме. Нямаме забележки от морална гледна точка", заяви Хубчев.

По отношение на сгъстения график от мачове и наближаващия сблъсък срещу Локомотив Пловдив за Купата на България, Хубчев заяви: "За нашия отбор не е много добре, тъй като ние не разполагаме с голям кадър (от футболисти). От друга страна трябва да компенсираме с повече желание."

Относно здравословното състояние на капитана Живко Миланов, Хубчев призна, че има информация за състоянието му, но предпочете да го остави за себе си и неговия щаб. Що се отнася до промяната в собствеността на клуба, Хубчев заяви: "Със сигурност такова голямо име (Наско Сираков), като поеме управлението, ще има промяна в ситуацията. Дали съм разговарял със Сираков? Да, много пъти. Позволете да си остане между нас."

А какъв беше коментарът на треньора на Лудогорец Павел Върба след двубоя - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички