Общото събрание на Левски пропадна заради неспазени срокове


Общото събрание на Левски пропадна заради неспазени срокове
Снимка: БГНЕС

1243 0

Общото събрание на Левски, което трябваше да се проведе на 6 юли, пропадна. Причината е, че "сините" са получили отказ от Агенцията по вписванията, тъй като не са спазили предвидените от закона срокове. Заявлението е получено на 2 юни и не оставя достатъчно време за публикуването на покана според търговския закон.

Както е известно, на Общото събрание трябва да се определи нов Надзорен съвет на дружеството. Изпълнителният директор на клуба Павел Колев искаше това да се случи във възможно най-кратки срокове, но датата 6 юли се оказва твърде скоро и недопустима като срокове от закона.

По този повод от ръководството на Левски обявиха, че са взели решение да свикат Общото събрание на по-късен етап през месец юли. Ето какво написаха "сините":

Левскари, Уведомяваме Ви, че планираното за 6 юли 2020 г. Общо събрание на акционерите на дружеството няма да се състои. След провеждане на заседание на Управителния съвет на „ПФК Левски“, днес, 5 юни 2020 г., се взе решение, съгласно чл. 58 от Устава на „ПФК Левски“, в срок до 2 седмици да се свика отново Общо събрание на акционерите, което да се проведе през месец Юли 2020. За точната дата ще Ви уведомим своевременно.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички