Христо Янев заговори за оставка, подкрепи Николай Костов и Андриан Краев, но направи на пух и прах Левски


Христо Янев заговори за оставка, подкрепи Николай Костов и Андриан Краев, но направи на пух и прах Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14037 0

Треньорът на Ботев Враца - Христо Янев, говори след загубата с 0:1 на неговия тим от Левски у дома на стадион "Христо Ботев". Българският специалист заговори за оставка, споменавайки наболели проблеми във футбола у нас. В същото време той застана зад гърба на Николай Костов и Андриан Краев, но разпиля Левски.

Важните точки, които засегна Христо Янев

"Момчетата се представиха добре и ги поздравявам. Това е комплимент за работата ни, която вършим. Левски гледаше да се противопостави. Не видях да ни затрудняват, имахме шансове, но не вкарахме", започна Янев.

"Ботев Враца трябва да промени много неща и не трябва да губи мачове у дома. Трябва да седна и да си дам 1-2 дена, за да помисля дали пътят който вървя си заслужава да го продължа или мога да кажа край".

"Има много неща в българския футбол, за които съм благодарен, но има такива които ми идват в повече. Лични неща са, с които се боря откакто съм треньор. Станах треньор, защото исках да променя някои неща. Днес виждам агитката, която подкрепя Левски и не мисля, че Костов и Краев заслужават такова отношение. Те са хора и заслужават уважение".

"Имам добро ръководство, хора, които обичат клуба си. Говорили сме за плановете, ще поговоря с тях отново и със семейството си и ще взема решението".

"Искам да имам шансове да се боря с отбори като Левски, но те не бяха с нищо по-добри от нас. Отбор с претенции не можеше да създаде ситуации, с които да ни надиграе. Дребните неща и класата решават мачовете", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички