Херо видя 7:0 за Левски срещу Локомотив (Пд) на "Герена"


Херо видя 7:0 за Левски срещу Локомотив (Пд) на "Герена"

8814 0

Димитър Димитров-Херо видя победа на Левски със 7:0 на "Герена". Бъдещият треньор на "сините" се появи на стадион "Георги Аспарухов" за мача на дублиращите отбори на Левски и Локомотив (Пд). Следобед той се прибра в София от Холандия, където беше, за да търси футболисти за новия си отбор. На "Герена" Димитър Димитров разговаря с Георги Иванов. В предстоящите дни двамата трябва да избистрят селекцията на Левски за следващия полусезон.

Мачът на дублиращите отбори на "сините" и Локомотив (Пд) пък се състоя на новото помощно игрище с изкуствена настилка на "Герена". Треньорът на дублиращия тим на Левски Георги Тодоров разчиташе на някои от футболистите от първия отбор. Над всички беше централният нападател Илия Димитров, който наниза четири гола. Два добави Добревски, а веднъж се разписа Пламен Димов. За втория състав на Левски играха Стефан Велев, Антон Огнянов и Пламен Димов, които са по-възрастни от играчите в дублиращата група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички