Тодор Барзов: Станахме абонати на ЦСКА, само Гонзо може да ни извади


Тодор Барзов: Станахме абонати на ЦСКА, само Гонзо може да ни извади

8194 0

Георги Иванов-Гонзо е надеждата Левски да излезе от ролята си на абонат на ЦСКА преди поредното вечно дерби идната събота. Това призна легендата на "сините" Тодор Барзов.

Бившето крило и любимец на феновете не крие, че го е яд за изпуснатата победа в Пловдив над местния Локомотив. Домакините стигнаха до 1:1 с гол на Мартин Камбуров минута преди да изтече добавеното от съдията време.

"Футбол се играе, докато реферът не даде край на мача, гневи се Барзов пред "България Днес". - В последните минути нашите играчи май бяха решили, че вече са победители и се разконцентрираха. В такава ситуация се затваряш и не пускаш топката да премине централната линия. А нашите ги пуснаха да си играят в полето ни. И е нормално футболист с класата на Мартин Камбуров да се възползва. Левски като цяло игра по-добре, имаше повече положения и заслужаваше да спечели".

Иначе на именития ветеран му харесва как работи Гоерги Иванов.

"При тази ситуация, в която се съобразяваш с това, което имаш, Гонзо се справя добре. Явно е, че трябва централен нападател, но и не само на тази позиция са нужни футболисти. Но до зимата - това е. Предстои мачът с ЦСКА, в който им станахме абонати, пет поредни загуби, което не се е случвало. Само Гонзо може да се справи. Ако продължи да води тима във възходящата линия, която започна, като нищо може и да ги бием. В такъв мач най-важна е мотивацията, а не състоянието на отборите. Често фаворитът е губел, а сега "армейците" са в тази роля", коментира още Барзов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички