От Левски скочиха на съдиите в мача с Локо (Пд)


От Левски скочиха на съдиите в мача с Локо (Пд)

5113 0

Ръководството на Левски изрази възмущение от отсъжданията на страничния съдия Драгомир Милев по време на равенството с Локомотив (Пд) от 12-ия кръг на "А" група. "Сините" изпуснаха победата в последните секунди, когато Мартин Камбуров се разписа за крайното 1:1, но преди това две опасни техни атаки бяха спрени от спорни засади. Според ръководството на клуба в отсъжданията на страничния съдия е имало тенденциозност и от "Герена" призоваха БФС да реагира на случая.

Sportline.bg публикува декларацията на ръководството на Левски без съкращения и редакторска намеса:

"Ръководството на "ПФК Левски" изразява своето възмущение относно отсъжданията на страничния съдия Драгомир Милев по време на двубоя с Локомотив Пловдив от XII-я кръг на А група.

Във въпросната среща бяха отсъдени две несъществуващи засади в ключови за крайния изход на срещата ситуации. Твърдение, което бе потвърдено и от многократните видео повторения на телевизиите. Незнаем дали отсъжданията са плод на качествата на въпросния съдия или преднамерени решения в ущърб на клуба, но намираме тенденциозност в действията спрямо ПФК "Левски".

Ръководството и спортно-техническият щаб се обръщат към БФС, прилежащите му комисии и всички отбори в "А" група с призив за феърплей. ПФК "Левски" апелира съдийските отсъждания да се ръководят от случващото се на терена, а не от външни фактори".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички