Херо: "Левски"? Всичко ще свърши на 17-и декември


Херо: "Левски"? Всичко ще свърши на 17-и декември
Снимка: БГНЕС

1208 0

Спряганият за старши треньор на "Левски" Ди­митър Димитров-Херо заяви, че дали ще поеме "сини­те" от Нова година ще стане ясно идната сряда. Това озна­чава, че срещата между него и спортния директор на "сините" Георги Иванов е отложена с два дни.

Гонзо вече анонси­ра, че с бургазлията трябва да се видят на 15 декември, по­неделник. Това обаче ще ста­не два дни по-късно. Любопит­ното е, че на 17 декември има Общо събрание на клуба. И мо­же би Иванов и Димитров очакват нещо да се случи на него.

"Ако търсите нещо да изкопчите от мен, няма да ста­не. Развитие ще има на 17 де­кември. Тогава имаме среща с Гонзо. Като се видим, ще уточняваме състоянието в момента в клуба, възможности за селекция... много неща. Тогава вече ще вземем край­ното решение. Сега няма как да кажа накъде клонят неща­та. От всяка моя дума знам какви свободни съчинения се пишат. Даже не съм си помис­лял да кажа някои неща, но ми ги сложиха в устата", сподели Херо пред "Тема Спорт".

Име­то му наскоро бе спрягано за отбор в Украйна. Той се изсмя на това твърдение. "Сега се връщам даже от Украйна (смее се)."

За играта на "сините" в дву­боя с Черно море, завършил с поражение за гостите с 0:1 на "Тича", и какви са плановете му за отбора Димитров продължи: "Гледал съм всички мачове на Левски, но не искам да коментирам по понятни причини. Поел съм ангажи­мент, а и съм си го дал като обет. Няма да казвам нищо, докато нещата не са ясни. Всяка моя дума се гледа под различен ъгъл. А и по някакъв начин това влияе на отбора. За да няма изкуствено напрежение - ще замълча. Като свър­ши всичко на 17 декември, то­гава бих коментирал. Сега как е играл Левски, какво е напра­вил или не, няма да кажа", спо­дели още специалистът.

За това разговарял ли е с Тодор Батков, той заяви: "Моите контакти са основно с Гонзо. И с Тодор Батков съм разгова­рял преди това, но не скоро".

Херо държи да получи уверения с какъв бюджет за селекция ще разполага и колко нови играчи ще може да вземе. Георги Ива­нов пък в прав текст обяви, че клубът засега не може да изпълни изискванията му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички