Не съм поставял условия на "Левски", отсече Херо


Не съм поставял условия на "Левски", отсече Херо

1540 0

"Не е вярно, че съм поставял условия на "Левски“, отсече пред "Преса“ Димитър Димитров-Херо. През лятото той се съгласи да поеме „сините“ след Нова година. В понеделник обаче спортният директор Георги Иванов разкри, че треньорът може и да не дойде, ако клубът не изпълни условията му.

"Хората вероятно остават с впечатление, че става дума за пари. А аз дори не съм преговарял за заплатата си, заяви Херо. - Споделих определени свои желания, които са свързани със селекцията. И те са напълно нормални“.

Бившият национален треньор допълни, че през последните месеци е отказал няколко оферти от чужбина. Най-вероятно предложенията са били от Русия, където Димитров работи през 2009 г. начело на Амкар. Специалистът е добре познат и в Саудитска Арабия, където има два престоя в кариерата си.

"Можех да изляза навън, но искам да бъда коректен към "Левски“ и да спазя дадената дума. Скоро всичко ще стане ясно, готов съм да чакам по последно. Решаващата среща с Гонзо вероятно ще е след оставащите мачове от есенния дял“, обясни Херо.

Според непотвърдена информация Димитров настоява за сериозна чистка сред сегашните футболисти и привличането на доста нови, предимно чужденци. На "Герена“ обаче са във финансова криза и не са в състояние да плащат нито неустойки, нито трансферни суми.

Ако "Левски“ се размине с Херо, почти сигурно Георги Иванов ще продължи да води тима и през пролетта. Има малка вероятност да бъде ангажиран бившият наставник на Лудогорец Стойчо Стоев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички