Херо иска 2 млн. лв. от "Левски"


Херо иска 2 млн. лв. от "Левски"
Снимка: БГНЕС

1468 0

Липсата на пари за селекция в "Левски" е на път да откаже Димитър Димитров от поста старши треньор на "сините". Херо, който е смятан за сигурния нов наставник на тима, е поискал невъзможна сума от ръководството на клуба за нови играчи. Само при това положение той е навит да поеме отбора.

Пред шефовете на "Левски" той е обявил, че иска осем нови футболисти през зимната пауза в първенството. Димитров дори вече ги е набелязал по време на воаяжите си до Франция, Белгия, Холандия и т.н. Основният проблем е, че всички те са обвързани с договори със сегашните си отбори, пише "България Днес". Това означава, че "сините" трябва да се бръкнат, за да успеят да ги вземат. Цената на всеки от тях е от 100 000 евро нагоре. Прости сметки показват, че за да задоволят претенциите на Херо, от "Левски" ще трябва да приготвят близо 2 млн. лв, за зимна селекция. Нещо, което е невъзможно на фона на тежката финансова криза в клуба.

Освен това специалистът е заявил, че иска от спортния директор Георги Иванов да се раздели с голяма част от сегашните футболисти в тима, начело с повечето чужденци. Това още повече би утежнило бюджета на клуба, защото всички те имат действащи договори. В момента "сините" не могат да си позволят да плащат неустойките по разтрогването им.

Вчера Димитров за първи път изостави приказките, че ще спази мъжката си дума и заговори за вероятност да не дойде на "Герена" от януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички