Хамрун Спартанс прати отговор до УЕФА за жалбата на Левски


Хамрун Спартанс прати отговор до УЕФА за жалбата на Левски
Снимка: Lap.bg

19698 0

Ръководството на Хамрун Спартанс е изпратило своя писмен отговор на жалбата на Левски до Европейската футболна централа (УЕФА), а новината бе обявена в профилите на малтийския клуб в социалните мрежи!

"Бихме искали да информираме нашите членове и привърженици, че по-рано днес (б.р. - 15 август) клубът предостави официален отговор на жалбата, изпратена до УЕФА от Левски София, след гостуването ни на "Виваком Арена" в София, България миналия четвъртък", гласи съобщението, което е подписано от изпълнителния директор Марсел Боници.

На този етап не става ясно какво точно се съдържа в отговора на Хамрун, но Боници допълва: "Искам лично да благодаря на всички, които участваха и помогнаха със своите технически и професионални познания за изготвянето на документа в толкова кратък срок".

Малтийската телевизия "Net" съобщава, че, при изготвянето на отговора, ръководството на Хамрун Спартанс се е доверило на силен екип от специалисти в областта на спортното право и експерти по съдийство!

*Припомняме, че във вечерта на 15 август Левски обяви на своите привърженици, че случаят е прехвърлен от председателя на Контролната, етична и дицсиплинарна комисия на УЕФА, към председателя на Апелативната комисия на европейската футболна централа, а крайното решение се очаква в днешния 15 август!

Вижте още: Съдията на Левски - Хамрун не за първи път гледал повърхностно на моменти от играта

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички