Противникът на Партизан в плеойфа за Лигата на конференциите може да получи страхотно преимущество


Противникът на Партизан в плеойфа за Лигата на конференциите може да получи страхотно преимущество
Снимка: Lap.bg

5157 0

Партизан, Левски и Хамрун продължават да са в неведение относно предстоящите плейофи за груповата фаза в Лигата на конференциите. Малтийският тим спечели след общ резултат, постигнат след изпълнение на дузпи срещу българския гранд на "Герена", но по-късно стана ясно, че главният съдия е допуснал груба грешка и "сините" подадоха жалба до УЕФА.

Искането на Левски за преиграване на срещата с Хамрун остави Партизан без съперник в плейофната фаза. Очаква се утре европейската Централа да вземе дългоочаквано решение по случая, като първата от двете срещи трябва да се играе едва този четвъртък.

Междувременно "гробарите" може и да изиграят домакинството си пред празни трибуни. Те имаха нещастната съдба да отпаднат от АЕК Ларнака, като неубедителните им резултати от началото на сезона доведоха до напрежение между феновете в реванша с кипърския тим и през цялото време освиркваха ръководството на собствения си клуб. 

Сега БТВ съобщава, че европейската футболна Централа разглежда поведението на привържениците на белградчани във въпросния двубой. Именно след недоволството на около 10 000 привърженици доскорошният наставник Илия Столица бе освободен, а на негово място бе назначен Гордан Петрич.

Дисциплинарната комисия на УЕФА трябва да се произнесе по казуса до часове.

Вижте кога ще има яснота по жалбата на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички