Попов се завърна на "Герена", за да изгледа заниманието на Божинов на живо


Попов се завърна на "Герена", за да изгледа заниманието на Божинов на живо
Снимка: Levski.bg

3208 0

Във вторник Ивелин Попов се е завърнал на стадион "Георги Аспарухов", където доскоро се подвизаваше в ролята на играч. Актуалната звезда на Ботев Пловдив отново е в София, за да изгледа на живо заниманието на Валери Божинов.

Новото призвание за ветераните

Бившият футболист на Манчестър Сити и Ювентус ръководи един от детските отбори на Левски на изкуствения терен на "Герена", пише "Тема Спорт". Припомняме ви, двамата ветерани са част от специализирания курс за Лиценз А към Треньорската школа.

Попето бе в компанията на още трима футболисти, които учат за наставници и са играли в Левски – Валери Домовчийски, Дарко Тасевски и Богомил Дяков.

В последно време 35-годишният екс играч на Спартак Москва се отдалечи от София, но предизвика фурор с изявите си. Той вкара попадения в първите си три срещи с "канарчетата", а срещу Етър даде и асистенция. В историята ще остане и като първият, вкарал в дебютната победа на обновения "Колеж".

Вижте разкритията на Азис за емоционалния нрав на Божинов от близкото минало!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички