Гонзо: Стойчо ще е важният, надявам се да остане дълго


Гонзо: Стойчо ще е важният, надявам се да остане дълго

1343 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо представи днес новия треньор на тима Стойчо Стоев. Той сподели, че се надява специалистът да остане дълго на "Герена" и да даде облик на отбора.

ГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО ВИЖ ТУК

В самото начало на пресконференцията Иванов се подразни от факта, че журналисти си говореха, въпреки че той бе взел думата и обяви с леден тон: "Говорете си, ако искате, аз ще ви изчакам". После обаче продължи:

"Не е нужно да представям Стойчо Стоев, той има дълга кариера, спечели титла и купа с Лудогорец. Договорът му е за 2.5 години, надявам се да го изпълни и да донесе успехи на "Левски". Надявам се и да даде облик на отбора".

"Това е човекът, който ще бъде най-главен в клуба, а останалите ще му помагаме. Той ще избира играчите, ще ги обсъждаме и ако влизат в параметрите ни, задвижваме трансфера им. Аз съм човекът, който ще води преговорите", разкри Гонзо.

Той отказа да прави сравнение между предишния си избраник да застане начело на отбора - испанецът Пепе Мурсия. "Мурсия не успяхме да го проучим, нямахме време, действахме малко на сляпо. А тук всички познаваме Стойчо, следил съм работат му. По-удачен избор е", заключи Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички