Стоев: Мен не ме е страх като Херо, парите остават встрани


Стоев: Мен не ме е страх като Херо, парите остават встрани

1912 0

Новият старши треньор на "Левски" спечели феновете на тима още с първата си пресконференция. При представянето си той обяви, че го е спечелило името "Левски", а каквато и да е финансовата ситуация, той ще я приеме.

"Спечели ме името "Левски", призна Стоев. В тази криза финансовите параметри остават встрани. Надявам се да имаме и необходимата финансова стабилност, но каквато и да е ситуацията, аз съм я приел", обяви той.

Запитан дали не е бил притеснен от случилото се с очаквания на поста Димитър Димитров-Херо, специалистът заяви: "С Херо имаме различни виждания за развитието си. Мен никога не ме е било страх от предизвикателствата. Ако ме беше страх, щях да си стоя вкъщи на уют и спокойствие", отсече той.

Относно селекцията Стоев заяви:

"До 7 януари, когато започваме подготовката, трябва да сме си избрали качеството, с което да изглеждаме по-добре. Работим по селекцията от събота, когато си дадох съгласието. Имаме нужда от нови попълнения, но Златински ще бъде трудно да го вземе, той е играч на Лудогорец. Всеки добър състезател, с който съм работил, е добре дошъл, но конкретно с Лудогорец трудно ще стане. Докато селекцията не е факт, трудно може да освободим някого. Няма освободени състезатели", обясни той.

Стойчо Стоев разкри и, че лагерите на тима през зимата ще бъдат уточнени до ден-два. Щабът му остава същият, като единственото ново име в него е това на Явор Вълчинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички