Гонзо каза дали е сърдит на Левски и подчерта: Мен ме интересува отборът, гледам като фен


Гонзо каза дали е сърдит на Левски и подчерта: Мен ме интересува отборът, гледам като фен
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP

2469 0

Бившият футболист и нападател на Левски, а в момента технически директор на БФС - Георги Иванов, даде интервю за предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT, в което заяви, че не се сърди на никого в "синьото" ръководство, въпреки разпространената наскоро декларация:

"Аз съм от Левски, защото съм играл там дълги години и обичам куба, а не заради ръководството. Не съм им обиден, това си я тяхно мнение. Мен ме интересува отборът, гледам като фен. На позицията, която съм в момента, трябва съм безпристрастен", обясни Гонзо и допълни по темата:

"Учудваща беше тази декларация от Левски към мен, но аз не мога се сърдя на някой, който изразява мнение. Те имат много по-сериозни проблеми и не е нужно аз да коментирам и да хвърлям още повече кал върху тях. Между мен и феновете винаги е имало близка връзка. Аз не се изненадвам от тяхната подкрепа, но благодаря на хората за подкрепата".

Бившият нападател на "сините" коментира и цялостната обстановка на "Герена": "В момента това, което се случва в Левски, е от последните действия на ръководството. Пътуванията в Дубай и подобни неща. Това кара самият клуб да бъде под напрежение. Но смятам, че самите ръководители вкараха тона напрежение в отбора".

"Целта на Левски е да излезе от тази криза, да мотивира играчите си, да си върне глада за победа. Това, което беше пролетния полусезон, когато спечелиха и Купата. Тази агресия, мотивация и желание във футболистите не я виждам. Не е моя работа да коментирам. Аз съм страничен наблюдател, в момента коментирам като човек извън Левски, който гледа футбол. По никакъв начин не искам нито да упреквам някой, нито искам да си давам мнението какво трябва да се направи, защото там има достатъчно компетентни хора, които знаят как да излязат от тази ситуация", подчерта Иванов.

"Излиза се от ситуацията с много работа и с победи най-вече. Това е и хубавото, и лошото на спорта, че, за да си успешен, трябва да побеждаваш. Левски затова е голям отбор, защото има много победи над силни противници и не заслужава това моментно състояние. Феновете и спонсорът на отбора показват, че милеят за клуба и благодарение на техните усилия Левски съществува в елита".

"Голям брой от задълженията към играчи и треньори се изчистиха, но това не е моделът. Трябва да имаш собственик, който в даден момент, когато на базата на финансовите разчети, нещо не стига, той да добавя частта, която липсва. Така беше, когато е бил Тодор Батков. Левски също е имал приходи от евротурнири, фен артикули, но в крайна сметка, когато е имал някакви трудности, собственикът е покривал разходите, които липсват", завърши коментара си за Левски техническият директор на БФС.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Синът на Тодор Батков похвали Наско Сираков, но скочи на Станимир Стоилов, посочвайки заплатата му в Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички