Главоболията в защитата на Левски продължават


Главоболията в защитата на Левски продължават
Снимка: Levski.bg

2481 0

Един от ключовите футболисти в защитата на Левски - Жереми Петрис, е получил травма в областта на врата и не е взел дейно участие на вчерашната тренировка на тима преди домакинския мач с Черно море в петък (26 май), твърди "Тема Спорт".

Елин Топузаков е извел своите футболисти за занимание без контузения Хосе Кордоба, който има мускулна травма. Малко по-късно се е появил и Петрис, но той не е участвал в тренировката на основната група и малко след това се прибира в съблекалнята поради болки във врата.

Крайният бранител се наложи като основен футболист в "синята" селекция, след като бе наложен от бившия наставник Станимир Стоилов. 25-годишният играч не се очаква да пропусне мача с "моряците" на "Герена" в края на седмицата. Припомняме, че французинът пропусна мача с Локомотив Пловдив на "Лаута", спечелен от "сините" с 1:0.

Пред Топчо няма други проблеми. Българският специалист единствено няма да може да разчита на Хосе Кордоба и трайно контузеният Билал Бари за мача с възпитаниците на Илиан Илиев.

В последния кръг от плейофите ще се състои "Вечното дерби" между Левски и ЦСКА. БФС пък взе нови мерки за столичния сблъсък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички