Потвърдено от БФС: Левски остава с "условен лиценз" за Европа - подлежи на мониторинг


Потвърдено от БФС: Левски остава с "условен лиценз" за Европа - подлежи на мониторинг
Снимка: Levski.bg

3108 0

На днешното заседание на Изпълнителния комитет към Българския футболен съюз (БФС) бяха утвърдени важни решения на Лицензионната комисия от месец май. Те касаят европейските клубни турнири за сезон 2023/24, като е любопитна ситуацията с Левски.

"Сините" получават "условен лиценз", като ще са в режим на мониторинг. Освен тях лиценз за Европа получават още: Лудогорец, ЦСКА, Славия, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, ЦСКА 1948, Берое и Черно море.

Ето какво обявиха от БФС:

"Изпълнителният комитет утвърди решенията на Лицензионната комисия от месец май т.г., според които лиценз за участие в Европейските клубни турнири на УЕФА за сезон 2023/2024 г. получават Лудогорец, ЦСКА-София, Славия, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив, ЦСКА 1948, Берое, Черно море и Левски (последният с условен лиценз и ще е в режим на мониторинг). Лиценз за участие в ППЛ за сезон 2023/2024 г. получават Ботев Враца, Септември София, Локомотив София, Арда, Спартак Варна, Пирин Благоевград, Хебър, Етър, Монтана и Крумовград.

Мнозинството от кандидатите за участие във ВПЛ също вече са преминали успешно лицензионната процедура, но окончателният им списък ще бъде обявен след завършването на настоящата кампания в Трета лига" - се казва на официалния сайт на централата.

Кой е Саво Милошевич - "сигурният" нов треньор на Левски? Най-големи загуби и победи в кариерата му (ПЪЛНА СТАТИСТИКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички