Гикиевич: Съветваха ме да отрежа "Левски", но аз решавам сам


Гикиевич: Съветваха ме да отрежа "Левски", но аз решавам сам
Снимка: Официален сайт на "Левски"

1710 0

Последното попълнение на "Левски" Лукаш Гикевич разкри, че е бил съветван да не приеме офертата на "сините". Той е бил запознат с лошото финансово състояние на клуба, но това не го е притеснило да подпише договор за сезон и половина.

27-годишният нападател пристигна като свободен агент, след като разтрогна договора си с АЕЛ Лимасол. Кипърският клуб обаче дълго време му прави спънки.

"От АЕЛ се опитаха да ме изкарат виновен и да прекратят договора между двете страни по моя вина. Това обаче не стана. Всичко е минало и не искам да се връщам към този момент. Сега се радвам, че съм в Левски. Макар че ми казаха да не идвам сега тук, защото отборът е в тежко финансово състояние. Искаха да ме откажат и да не приема офертата. Въпреки това съм тук, не оставям други да ми се месят. Решенията взимам сам, като се съветвам единствено със семейството си. В Левски ще получавам по-малко пари, отколкото в Кипър, но това не е най-важното. Искам да съм здрав, да играя добре, да помогна на отбора да влезе в евротурнирите и да спечелим Купата на България", каза Гикевич пред БНТ1 HD.

Полякът разкри, че е имал много тежки моменти.

"През живота си имах два много тежки здравословни проблема - спукан апандисит, след което отслабнах с 30 килограма, както и счупен крак. Затова сега искам просто да играя и да радвам феновете. Спортният директор ми обясни за проблемите, които отборът има в нападение, но не искам да се ангажирам с прогнози колко гола ще вкарам. Надявам се да помогна на отбора да побеждава", завърши той.

Гикевич вече е впечатлен от феновете. Той публикува в социална мрежа клип от благотворителното шоу в "Арена Армеец" в неделя. Полякът написа - "Част съм от най-големия отбор в България. Само Левски.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички