"Левски" чупи тавана на заплатите за Гикиевич


"Левски" чупи тавана на заплатите за Гикиевич

1293 0

"Левски" ще има нов нападател до часове. Вчера полякът Лукаш Гикиевич пристигна в София с приятелката си и целия си багаж от Кипър, след като разтрогна с местния АЕЛ. Веднага след като кацна на българска земя, таранът се отправи на среща с Георги Иванов-Гонзо за последни разговори около подписа му.

Заради идването на Гикиевич пък на Герена ще счупят тавана на заплатите. Досега най-високите възнаграждения бяха по 7500 евро на месец, но полякът ще прибира по 9 хиляди.

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо е решен на всичко да има нов нападател в тима, затова е готов да счупи тавана в "синия" клуб. Легендарната деветка на "сините" е близо до това, а подписът на Гикиевич е само въпрос на часове.

Според "7 дни спорт" подписването на договора ще стане днес, след като всичко между двете страни е вече уговорено.

Въпреки стагнацията на Герена и орязаните заплати Георги Иванов е направил всичко възможно да задоволи финансовите претенции на Гикиевич. До този момент "сините можеха да предложат максимум условия от 7500 евро заплата на месец, като именно заради това и доста играчи отказаха да подпишат с "Левски". Това беше причината и холандецът Гийом Фернандес да не дойде на Герена преди 2 месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички