Официално: "Левски" счупи прокобата и взе нов нападател


Официално: "Левски" счупи прокобата и взе нов нападател
Снимка: Официален сайт на "Левски"

1789 0

"Левски" счупи прокобата, която пречеше на клуба да вземе нов нападател и вече официално има такъв. Днес "сините" подписаха с полския таран Лукаш Гикиевич, който разтрогна с кипърския АЕЛ (Лимасол) и снощи пристигна в София.

Договорът на нападателя е за година и половина, обявиха от "Герена". Той е преминал успешно медицинските прегледи, което не се случи с Осман Джалоу преди него.

За момента няма яснота дали полякът е получил пари на ръка, за да подпише с "Левски" и каква ще бъде заплатата му. Днес се появи информация, че той ще прибира по 9000 евро на месец.

Гикиевич е на 27 години, а от началото на сезона е записал 10 мача, в които е отбелязал гол 3 пъти.

"Мисля, че съм в добро физическо състояние, даже в последните дни се наложи да тренирам по два-три пъти на ден. Готов съм да стартирам тренировки с отбора", обяви на пристигане футболистът.

Лукаш Гикиевич е петият нов играч на "сините" през зимата. Досега те договориха защитниците Емил Нину и Александър Александров, вратарят Боян Йоргачевич и крилото Либан Абди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички