Героят на Хебър, който обаче ще атакува тима с фланелката на Левски


Героят на Хебър, който обаче ще атакува тима с фланелката на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7153 0

Хебър се завърна в елита на българския футбол след 21 години прекъсване. Това позволи на футболните запалянковци в Пазарджик да се радват на празници като мача с Левски, който предстои във 22-рия кръг от Първа лига.

Големите стъпки към това за отбора започнаха през 2015 година, когато през юни бизнесмени и местни легенди на футбола обявяват плановете си да възродят клуба. Година след това клубът е възстановен и обединен с Чико (Бяга).

През сезон 2018/19 "зелените" се връщат в професионалния футбол, а на 21-ви май 2022 година официализират завръщането си в най-високото ниво на футбола у нас. Те го правят категорично, като стават първи във Втора лига с цели 15 точки преднина пред втория ФК Оборище (Панагюрище).

Андриан Краев отново се изправя срещу Хебър - пак титуляр

В част от първите стъпки на Хебър към мечтаното завръщане се превръща и футболист, който днес (05.03) ще се изправи срещу тима от Пазарджик. Разбира се, става въпрос за полузащитника на Левски Андриан Краев.

Той радва привържениците на Хебър над 3 години, след като преминава там на 18 години, идвайки от Ботев Враца. През есента на 2020-а обаче няма как да откаже на клуба, чийто юноша е, когато има най-много нужда от него.

Краев вече се изправи срещу Хебър при първата среща между тези два тима за сезона - в 7-ия кръг. Тогава "сините" победиха с 4:0, Краев взе участие за 45 минути, като получи жълт картон след половин час игра. Сега той отново е титуляр. Можете да следите Хебър - Левски НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички