Станимир Стоилов: Ако Левски играе добре, нищо няма да зависи от Локо (Пд)


Станимир Стоилов: Ако Левски играе добре, нищо няма да зависи от Локо (Пд)
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1363 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция ден преди домакинството на Локомотив Пловдив и подновяването на сезона в Първа лига.

"На този етап нямаме проблеми с контузени играчи, надявам се до мача също да няма. Всички играчи са готови да участват в мача, което от една страна е позитивно, така че като здравословни проблеми и травми на този етап няма никакви проблеми.

Нямам колебания, имам в главата състав, с който ще започнем, предполагам, че вие го имате и го виждате на тренировките, Левски няма какво да крие, целта е да играем добре", започна Мъри.

ЕКСКЛУЗИВНО: Истината за "бойкота" на Станимир Стоилов! 

"Да ви кажа честно, аз попринцип темата чужденци и българи не я харесвам. За мен има добри и слаби футболисти. Всеки клуб си избира стратегията на развитие, имаме начин на работа и трябва да го следваме. Няма голямо значение бройка, и сега е достатъчна бройката. Аз и клубът имаме наш план, разчитаме на част от нашите млади футболисти и на чужденци, не искам темата чужденци и българи да се коментира. Тази тема ми е безинтересна. Искам да е добър футболист.

Някак си ми изглеждаше смешно да кажем ,че нашите футболисти се притесняват да играят пред публика. Утре ще се поклоним и ще поднесем венец на нашия патрон и патрона на цяла България. Аз и играчите на Левски сме задължени да играем по най-добрия начин, да създадем на хората удоволствие и радост и с играта и поведението си да ги запазим за бъдещи посещения на "Георги Аспарухов". Футболистите имат една голяма отговорност, с победи могат да запазят феновете и да ги увеличат. Ние трябва да играем добре, имаме публика, добър противник, прекрасен терен. От нас се иска да играем футбол. Това са нещата, които съм ги искал в отбора. Футболистите на Левски трябва да носят всякакви видове тежест - присъствието на феновете е облекчение за тях", продължи Стоилов.

ЕКСКЛУЗИВНО: Истината за "бойкота" на Станимир Стоилов! 

"Каква е разликата дали играят 20 европейци или извън ЕС? Всеки клуб трябва да си направи стратегия, гледаме глобалните решения, но ако искаш да имаш играчи, трябва да ги развиваш и да работиш. Ние при всички положения ще имаме българи, които да се борят за местата си. Ако няма достатъчно добър българин, ще прибягваме до чужденци. Чак толкова значение не отдавам, може би има клубове, които имат интерес и имат по-голяма бройка за това.

Локомотив е един изключително добър и качествен отбор, който в последните години се наложи като лидер в нашето първенство, който играе изключително комбинативен футбол, отбор, който си запази голяма част от играчите. Отбор, който заслужава нашето уважение. За мен винаги е по-важно как ще се представи моят отбор. Ако Левски играе добре, нищо няма да зависи от отбора на Локомотив", завърши Станимир Стоилов.

ЕКСКЛУЗИВНО: Истината за "бойкота" на Станимир Стоилов! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички