Ясна е причината, заради която Станимир Стоилов е отказал на Левски


Ясна е причината, заради която Станимир Стоилов е отказал на Левски

6360 0

Притежателят на 35% от акциите на Левски - Константин Папазов, отговори защо Станимир Стоилов е отказал на Наско Сираков да поеме отново клуба. Главната причина е, че иска да работи в чужбина, като допълни, че новият треньор на "сините" ще бъде този, който с експертност ще спечели Сираков.

"По спортно-технически въпрос за отбора, не съм точно аз човека. Треньор ще е този, който спечели доверието на Сираков. Мъри даде една проста причина, той е на 53 години и много му се иска да получи предложение от добър европейски отбор и да работи за него. Не е приятно за Левски, но не можем да му се сърдим. Рано или късно той ще работи в Левски, защото не трябва да забрави откъде е тръгнал.

Заслугата му е огромна, дори най-голяма. На няколко пъти Мъри бе до Левски като е поставял условие, а това условие се оказвало непреодолимо и не е подписвал. Сега вече условието е в новия собственик и нещата пак не се случват, което е малко загадъчно, но има обективна причина. Ако Господ е рекъл, може да не подпише в чужбина и да дойде в Левски. Двамата с Наско имат много добри отношения, на съвсем различно ниво, аз лично си мечтаех да дойде, но мечтата не иска", заяви Папазов пред Канал 3. Междувременно Папазов опроверга твърденията за огромната сума, искана от Хубчев като компенсация и отговори дали би дал своите акции на феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички