Георги Тодоров: С риск да не е атрактивен футболът, не трябва да даваме топката на Локо


Георги Тодоров: С риск да не е атрактивен футболът, не трябва да даваме топката на Локо
Снимка: Официален сайт на Левски

2162 0

Треньорът на Левски Георги Тодоров обяви, че футболистите му на този етап са здрави. Той посочи, че отборът ще играе агресивно и офанзивно в утрешния реванш срещу Локомотив (Пловдив) за Купата на България, заради което може да не покаже привлекателно лице.

"Не мога да кажа, че съм възстановил играчите след мача с ЦСКА, защото имахме само една възстановителна тренировка. Сега ще видя в какво състояние са, но се надявам да са готови. Утре ще влязат в игра футболисти, които не са играли в последния мач. Искам да влязат по-свежи играчи. Но всичко зависи от това как ще започнем мача, ако започнем както срещу ЦСКА, ще ни е трудно. Искам да започнем агресивно и ако вкараме ранен гол, ще е много добре", коментира Тодоров на днешната пресконференция на "Герена".

"Трудно могат да се изчистят грешките, които видях в последния мач. Трябва много характер и воля да покажат. Момчетата проявяват търпимост, виждате, срещу ЦСКА играха до краен предел. Ако бяхме загубили, щеше да е катастрофално от психологическа гледна точка", допълни той.

"Ще направя промени, няма да са доста, но каквото е възможно, ще променя, за да има свежи хора. Видяхте онзи ден в какво състояние бяхме накрая. Ще играем офанзивно при всички случаи. Ще търсим голове и не трябва да допускаме, допуснем ли - мачът е предрешен", каза още наставникът на "сините".

"Локомотив са от малкото отбори у нас, които опитват да играят добър футбол. Доста време играят заедно, имат добър треньор. Не трябва да им позволяваме да държат топката, защото дадем ли им така самочувствие, става трудно. С риск да не е толкова атрактивен футболът, не трябва да им даваме да държат топката", завърши Тодоров. А какви добри новини за "сините" излязоха днес вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички